Oda e Ndërmjetësuesve të Kosovës

Sundim i Ligjit – Zhvillim Ekonomik – Jetë më e mirë!

Bizneset kosovare dhe investitorët e huaj tani kanë mundësinë që kontestet e tyre t’i trajtojnë në Gjykatën Komerciale.

Gjykata Komerciale ofron siguri juridike, procese të besueshme dhe të parashikueshme gjyqësore, ajo funksionon në mënyrë të shpejtë dhe efikase për të siguruar zgjidhjen në kohë të kontesteve komerciale.

Kjo Gjykatë sjellë profesionalizëm dhe efikasitet, lehtëson mënyrën e të bërit biznes, duke e bërë Kosovën kredibile, serioze dhe të përkushtuar për forcimin e sundimit të ligjit dhe zhvillimin ekonomik.

Ndiqni videon e mëposhtme dhe mësoni më shumë për rendësine dhe efikasitetin e Gjykatës Komerciale në trajtimin e kontesteve komerciale.

Per me shum klikoni linkun per ta pare video.

https://drive.google.com/file/d/1_cJIYQ-muSi7-h6kyrSsOOL3Rv91u6Da/view?fbclid=IwAR0l2z79jN9M9yAnONr17VCzVdCQ2ms_TcywwAHmhsImnvuy115yHr0Nf3g