Oda e Ndërmjetësuesve të Kosovës

Category: Njoftime

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Njoftime

𝐏𝐨 𝐬𝐡ë𝐧𝐨𝐡𝐞𝐭 “𝐉𝐚𝐯𝐚 𝐞 𝐍𝐝ë𝐫𝐦𝐣𝐞𝐭ë𝐬𝐢𝐦𝐢𝐭” 𝐧ë 𝐊𝐨𝐬𝐨𝐯ë.

𝐍𝐠𝐚 𝐝𝐚𝐭𝐚 𝟐𝟓 𝐝𝐞𝐫𝐢 𝐦𝐞 𝟐𝟗 𝐒𝐡𝐭𝐚𝐭𝐨𝐫, 𝐛𝐚𝐬𝐡𝐤ë 𝐝𝐨 𝐭ë 𝐭𝐚𝐤𝐨𝐡𝐞𝐦𝐢 𝐧ë 𝐬𝐡𝐞𝐬𝐡𝐞𝐭 𝐤𝐫𝐲𝗲𝐬𝐨𝐫𝐞 𝐭ë 𝐪𝐲𝐭𝐞𝐭𝐞𝐯𝐞 𝐭ë 𝐊𝐨𝐬𝐨𝐯ë𝐬. Përgjat javës së ndërmjetësimit, do të mund

Njoftime

Falenderim

Oda e Ndërmjetësuesve të Kosovës falenderon të gjithë ndërmjetësuesit/et për vullnetin e mirë në promovim të procedures së ndërmjetësimit përgjatë Javës së Ndërmjetësimit 2022, dhe

Njoftime

JAVA E NDËRMJETËSIMIT 2022

Po shёnohet Java e Ndёrmjetёsimit 2022 nё Kosovё Nga data 19 deri mё 26 shtator, bashkё do tё takohemi nё sheshet kryesore tё qyteteve tё