Oda e Ndërmjetësuesve të Kosovës

TRAJNIM I AVANCUAR I TRAJNUESVE PËR NDËRMJETËSIM

Nga data 27 shtator e deri më 29 shtator, Akademia e Drejtësisë, në bashkëpunim me Ministrinë e Drejtësisë dhe Shërbimin Federal të Ndërmjetësimit dhe Pajtimit (FMCS) të SHBA-së, të mbështetur dhe të financuar nga Zyra për Çështje Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe të Zbatimit të Ligjit (INL) pranë Ambasadës së SHBA-së, ka zhvilluar sesionin e tretë të Trajnimit të Trajnuesve për Ndërmjetësim.

Burimi: Akademia e Drejtёsisё