Oda e Ndërmjetësuesve të Kosovës

Shërbimet e ndërmjetësuesve

Ndërmjetësuesit/et

Turpis hendrerit facilisi iaculis etiam mattis feugiat dapibus. Eleifend non lorem quis ut ullamcorper himenaeos consequat. Mattis magnis finibus eu in volutpat cursus elit. Ultricies donec mus maximus purus si id leo eget pharetra tincidunt vivamus. Eleifend conubia rhoncus dictumst tincidunt at.

Shërbimet

Si funksionon

Shumë lehtë ju mund të lidheni me një ndërmjetësues

  • Zgjedhni Ndërmjetësuesin

    Atë mund ta zgjedhni nga databaza jonë e cila gjendet në uebfaqën tonë dhe ta kontaktoni përmes emailit apo numrit të telefonit.

  • Takohuni me të

    Përgjatë takimit ju do mund ti spjegoni problemin dhe nevojën që keni për një ndërmjetësues dhe cakun të cilin synoni ta arrini.

  • Suksesi

    Fal Ndërmjetësuesit ju do keni sukses në çështjen tuaj .

Caktoni një takim

Ju shumë lehtë mund të caktoni një takim në rast se keni nevojë për ndonjë ndërmjetësues apo edhe takim me dikë nga ONDK