Oda e Ndërmjetësuesve të Kosovës

𝐍𝐱ё𝐧ё𝐬𝐢𝐭 𝐞 𝐬𝐡𝐤𝐨𝐥𝐥ё𝐬 ‘𝐈𝐬𝐚 𝐁𝐨𝐥𝐞𝐭𝐢𝐧𝐢’ 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐨𝐡𝐞𝐧 𝐩ё𝐫 𝐍𝐝ё𝐫𝐦𝐣𝐞𝐭ё𝐬𝐢𝐦𝐢𝐧

Prishtinё, 04 maj 2023 – Nё hapёsirat e IKT- Instituti i Kosovёs pёr Trajnime, nxёnёsit e IAAP ‘Isa Boletini’ tё Podujevёs, zv Drejtori z. Xhevdet Rrahimi dhe profesor tё kёsaj shkolle ndoqёn ligjёratё me temё Ndёrmjetёsimi, ata u mirёpritёn dhe u informuan nga kryetarja e Odёs sё Ndёrmjetёsuesve tё Kosovёs znj. Ganimete Xhelili dhe ndёrmjetёsuesi z.Yll Zekaj.

Ata u informuan gjithashtu pёr punёn, funksionimin dhe rolin e ONDK, historikun dhe procesin e ndёrmjetёsimit, progresin e viteve te fundit dhe benefitet qё ofron ndёrmjetёsimi dhe marrёveshjet e arrituara me ndёrmjetёsim.

Natyrisht nuk mungoi dhe interesi i nxёnёsve karshi mirёfunksionimit tё procesit dhe praktikave e dalllimit nga proceset gjyqёsore.